Lloseta celebra el seu tradicional concert de nadales per Sant Esteve

Les veus dels infants i joves de l’esplai i la catequesi varen retre homenatge a l’infant Jesús amb el tradicional concert de nadales que es celebra cada any a Lloseta el dia de Sant Esteve. Els infants, acompanyats dels seus monitors i catequistes, assatgen durant setmanes les nadales que interpretaran com a una forma educativa més per apropar-se al Misteri del Nadal i després les ofereixen en aquest concert obert a tot el poble. També aquest dia es torna a sentir el sermó de la calenda, que enguany ha pronunciat Lluís Escobedo Pol, el cant de l’àngel, a càrrec de Llorenç Cerdà Coll i el cant de la sibil·la, que ha interpretat Inès Cerdà Coll. El concert va finalitzar amb dues nadales “El Vint-i-cinc de desembre” i “Adeste fideles” que varen cantar tots plegats, cantaires i assitents, sota la direcció del Coro de Lloseta.

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.