Els voluntaris de Càritas de tota la Unitat de Pastoral es reuneixen en una pregària i xocolatada de final d’any

La trobada es va celebrar a parròquia de Lloseta i va comptar amb la presència del Bisbe Sebastià Taltavull

 

Acaba l’any i és molta la feina que han fet, un any més, els voluntaris de Càritas de la nostra agrupació de parròquies. Com a gest d’agraïment a aquesta important tasca, se’ls va convidar a una xocolatada que es va celebrar el passat divendres dia 15 de desembre al Centre Parroquial de Lloseta. Una xocolatada que va començar, però, dins l’església parroquial, per fer memòria del sentit pel qual donen el seu temps lliure durant tot l’any per acompanyar els pobres. Tant el bisbe Sebastià Taltavull com la Directora de Càritas Mallorca, Margalida Maria Riutort, hi varen volen esser presents.

Els voluntaris varen començar resant, tots junts, una pregària del S.XIV, per recordar que els cristians som les “mans, peus i llavis” de Crist enmig del nostre món. En unes altres paraules ho deia després el Bisbe: “moltes de les persones necessitades a les quals ajudau no llegiran mai l’Evangeli, per a ells vosaltres sou l’Evangeli”. El Bisbe va animar els voluntaris a tenir amb aquestes persones la mateixa actitud que la que mostrà el bon samarità amb el jueu ferit de la paràbola de l’Evangeli, perquè a través d’ells puguin arribar a conèixer el Senyor. Després, els va convidar a pensar amb alguna de les persones a les quals ajuden i a pregar per ell/a. El Pare Vicenç Miró també va incidir en la importància d’aquest voluntariat: “El Papa Francesc parla de l’església com a un Hospital de campanya, en aquest cas, Càritas vendrien a ser les urgències”.

Després del moment d’oració els voluntaris es dirigiren al Centre Parroquial on pogueren degustar d’una bona xocolata amb coca de patata que havien preparat alguns dels voluntaris. Asseguts a taula es varen desitjar unes bones festes de Nadal, que ja són a punt de començar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.