Trobada d´inici de curs de les Maries del Sagrari a SAnt Bartomeu

Per segon any consecutiu un grup de Maries dels Sagraris i Deixebles Joans, pertanyent al moviment eucarístic Unió  Eucarística Reparadora (UNER), es trobaren el proppassat diumenge al monestir de sant Bartomeu en el començament de curs.

       Amb una pregària comunitària i amb texts del fundador, sant Manuel González,  i pregària personal,  l’assessor religiós, Mn. Joan Pons i Payeras, a partir d’una conferència que el Fundador donà al Seminari de Toledo el 4 de novembre de 1935, on exposava la situació del país, parlà de la situació en que es troben avui els membres a l’hora d’exercir el seu apostolat: esglésies tancades, apatia per part dels responsables, ambient que convida al renou, la disbauxa, menjar i beure, absència de    Déu a la societat, velocitat de la vida, també de la gent major,… Una situació que no afavoreix gens ni mica la contemplació, el silenci, el recolliment, propi d’aquesta Obra.

         Tot seguit obriren un diàleg ben profitós els membres d’aquesta associació eucarística que hores d’ara es troba estesa a casa nostra a: Inca, sa Pobla, Son Serra de Marina, Búger, Palma, Costitx, Platja de Muro i Sencelles, sobre la manera per a estendre’s als respectius llocs i a altres mitjançant amistats.

         Amb l’elecció de la Junta Diocesana formada per Maria Magdalena Saurina com a presidenta, Bàrbara Amengual com a secretària i Bernat Fuster com a tresorer; i compartir unes galetes i amistat a l’antic refectori del monestir es donar per acabada la Trobada.

                                    J.P.

sagrari.JPG

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.