L’església de Crist Rei d’Inca celebra la seva festa amb una vigília d’oració i una missa solemne.

 

També es va dur a terme un sopar benèfic per recollir fons per a les obres del temple

La comunitat de Crist Rei d’Inca ha celebrat de forma molt solemne la festa de Jesucrist Rei, que té com a titular de la seva parròquia. La celebració va començar ja el dissabte vespre, dia 25, amb una vigília de pregària davant el Senyor. El Sant Crist de grans dimensions que regna en el temple estava ornamentat amb un bell ramell de flors per a l’ocasió. L’endemà, el dia de la festivitat, es va celebrar una missa solemne a les dotze del migdia, que va presidir el Pare Gaspar Alemany, missioner dels Sagrats Cors de Lluc.

Aprofitant la festivitat de Crist Rei l’església va estrenar una nova campana, que duu per nom “Josefa”. Es tracta d’un regal de la congregació de les Missioneres del Santíssim Sagrament i Maria Inmaculada, que és present a Palma. La campana s’ha instal·lat al damunt del presbiteri de la parròquia i sonarà en totes les solemnitats. En la festa de Crist Rei va ser la primera vegada que els fidels varen poder sentir el seu so. També es va aprofitar aquesta festivitat per organitzar un sopar benèfic per recaptar fons per a sufragar les obres el temple. El sopar, de torrada, es va celebrar dissabte vespre i hi varen assistir unes 140 persones.

One thought on “L’església de Crist Rei d’Inca celebra la seva festa amb una vigília d’oració i una missa solemne.

  1. Una celebración muy significativa para los creyentes de rito católico. El Cristo rey del universo muestra una vez más su reino desde la cruz en esta iglesia y en el corazón de todos sus fieles. Viva Cristo Rey!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.