CORPUS RURAL A BINIAMAR

L’Adoració Nocturna de Mallorca ha organitzat un any més la solemne vigília del Corpus en un indret de la nostra ruralia. El 26 de maig, dijous del Corpus, es trobaren adoradors de les seccions de Palma, Felanitx, Sencelles i l’amfitriona d’Inca a la Parròquia de Santa Tecla de Biniamar, on celebra aquella les seves vigílies obertes a tota l’actual Unitat Pastoral de la Mare de Déu. Presidí la Missa el vicari episcopal, missioner de la misericòrdia i rector de la dita Unitat Pastoral, Mn. Antoni Vadell. Concelebraren Mn. Joan Pons, director espiritual diocesà de l’ANE, i Mn. Carles Seguí, vicari de l’esmentada Unitat. Exposat el Santíssim després de la comunió, es procedí al rés de l’Ofici de Lectura propi de la solemnitat del Corpus i a la processó amb una estació davant “l’església nova”, en què Mn. Antoni Vadell recità l’oració de Sant Francesc. Després del tedèum, benedicció i reserva, els assistents compartiren un agradós refresc a la rectoria.

Fa poc més d´un any  a indiació de Mn. Ricardo Mejia i del Rector de la Unitat de Pastoral Antoni Vadell, varem possar en marxa el Grup d´Adoració Nocturna de la Unitat de la Mare de Déu,   cada darrer dissabte de mes unes 25 o 30 persones d´Inca, més un grupet de Binimar mos trobam a l´esglesia de Santa Tecla, per resar el rosari, vespres ,missa i després fer una estona d´oració davant Jesús Eucaristia, amb silencis i també pregaria.

Anam fent passes, unes coses han sortides be, altres regulars i moltissimes a millorar, si algunes han sortides malament, es perqué no en sabiem més. Lo que si he de destacar es la constància en la asistencia de la gent.

Podem dir que aquest curs ha anat be, encara que tot es millorable, hem fet nous amics i passam gust de trobar-nos i compartir una estona de plegaria i d´adoració junts. La majoria de misses han estades animades per Mn. Rafel Horrach, Mn. Rafel Verger, una visita del Rector Antoni Vadell i algunes vegades abans de marxar a Lovaina en Ricardo Mejía, son poc capellans amb moltes de parròquies per atendre..

El dijous dia 26 de maig, varem celebrar el Corpus Rural, en la seva quarta edició, abans haviem anat a Jornets, Ruberts, Son Valls de Felanitx i ara Biniamar. Un grup d´adoradors de la Unitat de Pastoral de la Mare de Déu, altres de Felanitx, Sencelles, Palma, etc, varem omplir l´esglesia de Sata Tecla amb una Missa concelebrada i presidida per Mn. Antoni Vadell Rector de la Unitat; Mn. Joan Pons, Consiliari de l´Adoració Nocturna de Mallorca , Mn. Carles Seguí, Vicari de la Unitat i Mn. Rafel Verger Diaca Permanent.

Primer varem començar amb el Rosari, després la Missa el Cor Parroquial de Biniamar amb l´ajuda d´en Bernat Fortesa i en Santiago a l´orgue, varen donar major solemnitat a la festa, després ofici de lectures, adoració, Processó desde Santa Tecla fins a l´esglesia Nova, amb les banderes de les distintes Seccions d´Adoradors, pregaria davant l´esglesia nova, altra vegada processó cap a Santa Tecla, amb un nombre important de persones, per acabar amb la bendició final.

L´Agraiment del Rector de la Unitat Mn. Antoni Vadell a tots els presents,  i després tots junts a la rectoría varem disfrutar d´un tros o dos de coca i un poc de vi dolc o un refresc, passada la mitja nit tots tornarem al lloc de desti, amb  la sensació de que haviem passat una bona jornada.

Ara ja pensam en dia 18 de juny tenim l´ADORACIÓ DE LES  ESPIGUES a Sant Francesc de Palma, com vos dic., anam caminant, un pas endevant i cinc endarrera, però no tenim pressa i no mos cansam.

Confiant en que Jesús Eucaristia, suplirà totes les nostres mancances que son moltes.

No seria just si no donassim les gràcies a Antoni Descallar i membres de la Junta de l´Adoració Nocturna de Mallorca presents a l´acta i també la feinada de na Paquita Ramón, en Biel Morro i molts d´altres  veinats de Biniamar que varem treballar perqué tot estàs super be, gràcies de cor a tots.

 

Guillem Coll,

                                         Membre del grup d´Adoradors de la Unitat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.