Sopar benèfic a Crist Rei per les obres de la parròquia

El passat divendres 13 de maig es va celebrar un sopar benèfic al pati de l’església de Crist Rei d’Inca per recollir fons per les obres que s’han fet recentment a aquesta parròquia d’Inca. Aquestes obres han consistit en canviar la disposició de l’Altar i de l’Ambó des d’on es proclamar la paraula de Déu per adaptar-lo a les orientacions del Concili Vaticà II. Cal dir que de totes les esglésies de la nostra Unitat de Pastoral aquesta adaptació només és possible a Crist Rei, ja que les altres es varen construir en un altre moment i la reforma seria ara mateix massa complexa.

En aquests moments l’eucaristia ja es celebra en una Església de Crist Rei totalment reformada i embellida. Per col·laborar en el finançament d’aquestes obres, la comunitat cristiana de Crist Rei s’ha implicat en l’organització d’aquest sopar. I han preparat menjar i taula per a prop de 150 persones.

També els cristians de les altres parròquies de la Unitat de Pastoral han volgut participar d’aquesta iniciativa, acudint a aquest sopar i aportant el seu donatiu econòmic. A més del caràcter benèfic, la vetllada va ser una nova ocasió per a què els cristians de la nostra agrupació de parròquies es poguessin trobar i compartir l’alegria de la fe.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.