Els nins i joves de l’Esplai interpreten el musical “El rei lleó” per anar de campament

El saló parroquial s’ha convertit en una jungla durant el dissabte 23 d’abril i el diumenge 24. Els autors d’aquesta transformació han estat els nins, joves i monitors de l’Esplai, que han celebrat el seu ja tradicional festival per recaptar fons per al campament d’estiu. Enguany la temàtica ha estat el musical “El rei lleó”. Però abans d’endinsar-nos en aquesta excel•lent obra teatral, el grup de monitors han introduït la funció amb molt d’humor, amb una representació en la qual diversos personatges peculiars es trobaven a un avió per anar a Madrid. Una parella d’enamorats hi viatjava precisament per veure la funció d’ “El rei lleó”.
Tot seguit s’ha aixecat l’escenari. Al damunt, els nins i joves de l’Esplai, que comencen a interpretar la història del jove lleó Simba, una història d’enfrontaments, lluites i tradicions, però també d’amistat i amor vertader amb Timón, Pumba i Nala, que al final és el que triomfa. Més de dos mesos han estat assajant els infants i monitors per a què la representació fos perfecte. També han treballat molt en els màscares, pintura, decorat i il•luminació. El resultat final ha estat una escenificació que ha arrancat els aplaudiments d’un públic molt entregat.
Al acabar la funció és moment de tornar a recordar el perquè de tant d’esforç en preparar un any més el Festival. Un dels monitors pren la paraula. Explica que l’Esplai és un gran grup d’amics, una família, que comparteix el camí de la fe. Una amistat que vol esser la mateixa que la que tengué Jesús amb els seus deixebles. En nom de l’equip de capellans de la Unitat de la Mare de Déu, el Pare Vicenç Miró recorda que el mètode de l’Esplai és l’educació en la fe dins el temps lliure. A través d’activitats com aquesta, s’ofereix als nins i joves una companyia cristiana que es proposa per a tota la vida. I agreix als pares la seva confiança en la proposta educativa de l’Esplai.
El Festival ja ha acabat però l’aventura de l’Esplai continua cada dissabte. Ara la pròxima gran fita és el campament de l’estiu que es celebrarà la setmana del 15 al 21 d’agost a la Colònia de Sant Jordi. Segur que serà d’allò més entretengut amb totes les activitats que es podran fer gràcies els doblers que s’han recaptat aquests dos dies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.