Les comunitats neocatecumenals donen testimoni de fe enmig de les places d’Inca

Aquest passat diumenge celebraren la segona jornada de la “missió a les places” a Santa Maria la Major

Enmig de la plaça pública, entre vianants i terrasses de bars. En aquest ambient les Comunitats Neocatecumenals de Mallorca han iniciat aquest mes d’abril la seva missió a les places. Durant cinc diumenges proclamaran la bona nova de Crist Ressuscitat a les persones circulin per la via pública d’Inca. La missió comença sempre amb el res de vespres i tot seguit, sortint de l’església en processó, col·loquen enmig d’una plaça d’Inca una creu i comencen a parlar de Crist a tothom que hi vulgui parar una mica d’esment.

Aquest passat diumenge 17 d’abril la missió es va celebrar enmig de la Plaça de Santa Maria la Major. Atrets per la lectura de l’Evangeli que parla del bon pastor que deixa el ramat per anar a cercar l’ovella perduda, els membres del Camí Neocatecumenal surten al carrer. Aferrats a la creu es comencen a donar el seu testimoni. Una dona d’Inca explica com la fe li ha ajudat a trobar sentit a la seva vida després de la mort de la seva filla. Un jove de Manacor assegura que només Crist l’estima tal com és i li dóna una felicitat que no ha trobat en el món. Una dona de Palma parla que la companyia de l’Església li ha permès complir els seus anhels més profunds.

Els testimonis es van intercalant amb cançons i balls, que parlen de Crist i de l’alegria de ser cristians. Les missions a les places es completen amb unes catequesis per a joves i adults que varen començar el passat 11 d’abril al Centre parroquial de Santa Maria la Major, en les quals es fa un primer anunci i s’ofereix una companyia cristiana a tots aquells que es vulguin acostar a la fe.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.