Centenars de persones participen en el Viacrucis d’Inca en un clima de silenci i pregària

Enguany s’hi ha afegit una nova estació a la Residència Miquel Mir

La Processó del Camí de la Creu és un dels moments més sentits de la Setmana Santa d’Inca. Aquest Viacrucis s’ha tornat a celebrar el Dimarts Sant en el clima de silenci que el caracteritza, només romput pel so dels tambors. La Processó ha començat a les nou del vespre a l’Església de Santa Maria la Major on s’hi ha fet la primera estació, “Jesús és condemnat a mort”. Des d’allà s’ha iniciat un recorregut pels carrers d’Inca fins arribar a les cases santes de cadascuna de les confraries, on es van llegint i meditant les diferents estacions. Enguany s’hi ha afegit una estació més, al davant de la Residència Miquel Mir, que ha estat elegida seu de la nova confraria inquera “Jesús a l’Hort de Getsemaní”. Així que en total aquest any s’han fet nou estacions.

El jove sacerdot Francesc Vicens, rector de les parròquies de Pollença i el Moll, ha estat l’encarregat enguany de conduir la meditació. A cada estació s’ha llegit el fragment de l’Evangeli que li correspon, s’hi ha fet una breu reflexió i una oració. A més de les nou confraries d’Inca en aquest Viacrucis hi ha participat centenars de fidels i tot l’equip de sacerdots i diaca de la Unitat de Pastoral de la Mare de Déu. La processó va acabar passada la mitjanit a la mateixa església des d’on havia partit, Santa Maria la Major, amb la darrera estació “Jesús ressuscita”, un preludi del que se celebrarà el Diumenge de Pasqua.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.