L’església de Sant Llorenç de Selva acull la representació del musical Jesucristo Superstar

És un dels actes que ha organitzat aquesta quaresma la Unitat Pastoral de la Mare de Déu
L’església de Sant Llorenç de Selva es va trasladar el passat dissabte 27 de febrer a la Jersusalem de fa 2.000 anys de la mà dels membres de la Confradia Nostra Senyora de la Soledat de Palma. Els confrares es posaren en la pell de Jesucrist, Judes, Maria Magdalena i Ponç Pilat, entre d’altres personatges, per representar el famós musical Jesucristo Superestar, que narra els darrers quatre dies de la vida de Jesucrist a la terra fins a la seva mort.

La representació va comptar amb una escenografia molt cuidada, una impactant il·luminació i diverses càmeres que projectaven en directe sobre una pantalla gegant tota l’acció. D’aquesta manera el musical es va poder seguir amb tot detall des de tots els punts del temple. I els nombrosos espectadors que ompliren l’església pogueren vibrar amb escenes com l’entrada de Jesús a Jerusalem o palpar el seu patiment a l’hort de Getsemaní i al Calvari.

L’escenificació d’aquest musical ha estat un dels actes que ha programat la Unitat Pastoral de la Mare de Déu per a aquesta Quaresma com a un moment més de preparació per a la celebració de la Passió del Senyor i la Pasqua. L’entrada ha estat gratuïta però els assistents han pogut aportar voluntàriament un donatiu que la Confradia de la Soledat entregarà a les Agustinas Hermanas del Amparo per ajudar-les a finançar els seus projectes d’acollida a joves.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.