Recés de Comunió i Alliberament: “La Misericòrdia és el més gran i original que pot oferir l’Església”

El recés de Quaresma que va celebrar el moviment de Comunió i Alliberament el passat dissabte dia 20 al Puig de Santa Magdalena s’ha centrat en la Misericòrdia, com a resposta a la proposta de l’any Sant convocat pel Papa Francesc. En una societat en què l’experiència del perdó es dilueix de cada vegada més i sembla cosa d’ingenus, el cristianisme es torna a proposar com a un oasi de Misericòrdia obert a tot el món.

Però, com recordava el sacerdot Pablo de Haro al recés, no podem confondre la Misericòrdia de Déu amb un simple perdó dels pecats, com si l’únic que fes el Senyor és posar una bena a les ferides que ens anam fent pel camí de la vida. És molt més que això. La Misericòrdia no correspon a un fet humà, sinó que és la paraula que Crist ha duit al món. És la gran llum de tendresa que té el Pare per a cadascun de nosaltres, abans fins i tot de començar a existir. És la carícia d’un Pare que s’ha implicat en la salvació de cadascun dels seus fills, que depenen contínuament del seu Amor per existir. Misericòrdia, per tant, no és una paraula humana, és l’Amor des de l’origen. Un Amor que és capaç d’entregar fins i tot el seu fill per establir una nova aliança amb el seu poble, una nova creació.

Com es va dir al recés, el Papa ens ha convidat a donar testimoni d’aquesta Misericòrdia, de com hem estat estimats. Estam cridats a participar d’ella com a fills. I per tenir aquesta experiència es va convidar a tots els assistents al recés a guanyar el Jubileu, amb la consciència de què la Misericòrdia és el més gran i original que pot oferir l’Església al nostre món.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.