L’Esplai de Lloseta “fa planta” al Carnaval

L’Esplai de Lloseta no s’ha volgut perdre el Carnaval. I hem de dir que enguany ha fet molta “planta”. Els infants, pares i monitors s’han  vestit de cossiols i jardiners. Una disfressa dissenyada pels monitors amb l’ajuda d’una modista professional i que han cosit les mamàs llosetines. El jardí ha quedat molt colorit i animat, perquè enguany fins i tot la comparsa duia música que tots els participants han seguit a bon ritme. Aquesta és una de les activitats que s’inclou dins la programació anual de l’Esplai perquè els infants puguin participar de la vida del poble i es mostri enmig del carrer la tasca educativa que s’ofereix en aquest projecte. I a més a més, sempre toca algun premi. Enguany ha estat un dels premis a la participació. Amb els doblers que s’han recollit s’organitzarà una paella per a tots els assistents.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.