Aventura de Jesús

Aquest dissabte 30 de gener l’Aventura de Jesús realitzà una excursió al monestir de les monges Jerònimes amb tots els seus joves i nins. Allà disfrutaren d’un dia esplèndid als jardins i instal·lacions de les germanes jerònimes. El tema de l’excursió fou un dels misteris del Rosari “El nen perdut i trobat al Temple”. Al llarg del dia tingueren temps per jocs, catequesi, compartir experiències de fe, resar el rosari i, el més important per a ells, l’Eucaristia. Els acompanyà mossèn Carles Seguí, el qual forma part de l’equip de catequistes.avjesus3001161 avjesus3001162 avjesus3001163 avjesus3001164 avjesus3001165 avjesus3001166

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.