Reunió conjunta dels consells

El dijous, 28 de gener, s’han reunit a Santa Magdalena els consells pastorals i econòmics de les vuit parròquies de la nostra Unitat per preparar la Quaresma i la Setmana Santa, que enguany estarà marcada pel jubileu de la Misericòrdia. En la trobada s’ha acordat que com a Unitat de Pastoral es proposaria una peregrinació per guanyar el jubileu per al proper 1 de març a la Seu i a la Basílica de Sant Francesc per celebrar el jubileu de la Misericòrida i de l’any Ramon Llull. També es va presentar el nou projecte de la pàgina web. La reunió va concloure amb un sopar de germanor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.