Els Vermells de la Seu ofereixen un concert benèfic a l’esglesia de Santa Maria la Major d’Inca

Els donatius recollits es destinaran al Projecte “Sons de barri” de Son Gotleu

Els Vermells de la Seu han canviat per un dia la Catedral de Mallorca per l’església de Santa Maria la Major. Un grup de 60 nins i joves que formen part d’ aquesta escolania varen cantar el passat dissabte 23 de gener en aquesta església d’Inca en un concert benèfic organitzat per la Unitat Pastoral de la Mare de Déu. La intervenció dels Vermells de la Seu va començar durant la celebració de l’eucaristia, acompanyant amb els seus cants la litúrgia. Just després, ja sense la vestimenta dels Vermells, varen oferir un concert especial amb un recull de cançons populars de la Mediterrània i d’altres països del món.

L’església de Santa Maria la Major quasi va quedar petita per la gran quantitat de públic assistent, arribat de totes les parroquies de la Unitat Pastoral. L’entrada era gratuïta, però al final el públic va poder col·laborar de forma voluntària amb un donatiu. En total es varen recollir més de 1.000 euros que es destinaran al projecte “Sons de Barri”, una iniciativa que vol educar en valors cristians els nins i joves del barri de Son Gotleu de Palma a través de la bellesa de la música. El projecte el va iniciar l’any 2013 el professor de música Antoni Salvà, actual director educatiu del Col·legi Sant Josep Obrer i director també dels Vermells de La Seu. L’escolania de La Seu està integrada en aquests moments per alumnes de Sant Josep Obrer i Corpus Chisti, però en el projecte “Sons de Barri” hi participen també altres escoles. En total se’n beneficien més de 200 infants i joves.

En l’organització del concert de Santa Maria la Major hi va col·laborar la Fundació Cultural  Es Convent. Per part de l’ajuntament el batle d’Inca, Virgilio Moreno, va donar la benvinguda a tots els participants i assistents, i va agrair que s’hagués escollit la ciutat d’Inca per dur a terme aquesta iniciativa cultural i solidària. La Unitat Pastoral de la Mare de Déu ja prepara un altre concert dels Vermells de la Seu que se celebrarà el proper mes d’abril a Selva.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.